Mamacafé Koek & Kroost in Kapelle

Op dinsdag 17 mei 2022 opende mamacafé Koek & Kroost haar deuren. Iedere derde dinsdagochtend van de maand zijn moeders samen met hun kinderen welkom in Deelcafé de Buurvrouw in Kapelle voor een kopje koffie, ontmoeting en inspirerende thema’s.

De inloopochtenden starten om 10:00 uur en zijn om 11:30 uur afgelopen. Op iedere inloopochtend is er een verloskundige aanwezig om vragen van de moeders te beantwoorden. De doelgroep waar mamacafé Koek & Kroost zich op richt zijn moeders met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.

Invulling en thema’s

Het mamacafé is er op gericht om moeders met elkaar in contact te brengen en hen te inspireren met actuele thema’s. Zo worden er regelmatig sprekers uitgenodigd die tijdens de ochtenden een thema behandelen. Ook zijn er ochtenden die alleen gericht zijn op ontmoeting of activiteiten voor de kinderen.

Over Koek & Kroost

In het mamacafé is een voedingsruimte en speelruimte aanwezig. Tijdens schoolvakanties is Deelcafé de Buurvrouw gesloten en worden er geen inloopochtenden georganiseerd. Het mamacafé is een initiatief van vijf jonge moeders die graag meer voor andere moeders willen betekenen. Meer weten? Kijk ook eens op www.koekenkroost.nl of stuur een bericht naar info@koekenkroost.nl.