Over ons

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Reimerswaal en Kapelle is ook de toegang tot jeugdhulp. Hoe u een aanvraag jeugdhulp kunt doen leest u verder op deze pagina.

Opvoedvragen, tips, adviezen

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is de plek waar jong en oud met alle vragen over opvoeden en opgroeien terecht kan. Over uw kind, over uzelf? Ook kinderen / jongeren mogen natuurlijk vragen stellen aan ons. Wij vinden geen enkele vraag raar - hoe klein, onschuldig of ingewikkeld ook.

Werkwijze van het CJG

Het eerste contact met een medewerker van het Centrum voor Jeugd en Gezin kan telefonisch zijn of per e-mail. Zij kan al direct veel vragen over opvoeden  en opgroeien  beantwoorden. Wanneer u het idee heeft dat er jeugdhulp nodig is kunt u hierover ook bij ons terecht.

De medewerker van het CJG komt bij u thuis in overleg met u.

Mocht u vragen hebben over de dienstverlening dan mag u altijd contact met ons opnemen. Hieronder staat hoe u ons kunt bereiken:

Telefonisch                      06 40 73 62 70 bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 11.30 uur (behalve op donderdag)

E-mail                               cjg@kapelle.nl    

Facebook                         CJGKapelle

Op feestdagen en brugdagen zijn wij gesloten en niet bereikbaar. Uitsluitend in het geval van crisis kun je naast de bestaande nummers 112 (alarmnummer) en 113 (zelfmoordpreventie) ook buiten kantooruren naar het crisisnummer bellen 04 11 65 06 81.